Byt till sommardäck

Byt till sommardäck

Våren är på kommande och det är bra att se till att bilen är i bra skick innan sommaren. Om du inte är nära ett kilometertal då du bör serva din bil, så bör du ändå kontrollera bilens skick. Du bör när du byter till sommardäck också kontrollera bilens andra viktiga delar. Viktigt under våren när snön smälter och det är ganska smutsigt med mycket damm och smält snö, är att ha tillräckligt med spolarvätska och att vindrutetorkarna är i bra skick. Byt torkarblad om de du har inte kan torka av vindrutan tillräckligt bra efter du har använt spolarvätska. Bra sikt är kritiskt för att snabbt kunna upptäcka faror på vägen och se till att du kan stanna i tid om det behövs.För mer information angående en bils behov av service.http://dackservices.mystrikingly.com/blog/sommaren